Ina_84 5 Report post Posted January 29, 2007 Cila eshte endrra juaj ne sirtar?????????????????????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
GenTo 0 Report post Posted January 30, 2007 ... Mua me ka humb sirtari :P :P :P :tease: :tease: :tease: :tease: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eternita 1 Report post Posted January 30, 2007 ESHTE PLOTESUAR . Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted January 31, 2007 mos u gabofsha ka qene edhe nje here kjo tema...nje enderr kam plotesuar edhe ishte per me ardh me studju ne itali por asht plotesu perqysem se gjithmone kam dashte te studioj mjeksi....po hajt ma se ka edhe me keq Ti Ina nuk na e the endrren tende.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ina_84 5 Report post Posted January 31, 2007 Endrra ime ishte gjithmone te studioja Mjekesi.Ia dola.....Fale meje,familjes time dhe rrapatushit tim qe me jep force dhe kurajo per t'ia dale sa me mire. Tani shpresoj qe te fitoj specializimin per Kardiologji. Mos u qaj Bora... Se dega qe ti po studion eshte shume interesante dhe ka nevoje per njerez te shkathet e te pergatitur. Dhe te pershtatet shume. Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted January 31, 2007 Jane aq shume sa nuk di se cila ka me shume rendesi. Me pas shnet e pare te gjitha endrrat realizohen :D Do te me kishte pelqyer Informatike (inxhinier) por permban disa gjera qe mendja ime ka boshlleqe te cilat me behen pengese. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISA82 0 Report post Posted February 5, 2007 fal ZOTIT disa jane plotesuar dhe disa po me plotesohen ... :) nje nga keto endrra eshte qe mbas nja 2-vjetesh do punoj ne mes te femijeve si edukatore :lumturi: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ina_84 5 Report post Posted February 5, 2007 nje nga keto endrra eshte qe mbas nja 2-vjetesh do punoj ne mes te femijeve si edukatore :lumturi: Ta uroj me gjithe zemer,sepse te kujdesesh per femijet e t'ju mesosh shume gjera eshte diçka e bukur edhe pse pak e lodhshme,por ne fund te fund ia vlen. :) :) :) :) :) Komplimente... In bocca al lupo per gjithçka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISA82 0 Report post Posted February 5, 2007 Ta uroj me gjithe zemer,sepse te kujdesesh per femijet e t'ju mesosh shume gjera eshte diçka e bukur edhe pse pak e lodhshme,por ne fund te fund ia vlen. :) :) :) :) :) Komplimente... In bocca al lupo per gjithçka. CREPI IN LUPO E GRAZIE PER IL TUO AUGURIO :) ina eshte gjeja me e bukur te punosh me femijet e te rrish prane tyre.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ina_84 5 Report post Posted February 5, 2007 Ta besoj qe eshte shume bukur.Une kam patur mundesine vetem me 2 femije kur punoja baby-sitter dhe ishte e mrekullushme. Te te them diçka.... Edhe se jam 22 e pak vjeçe e kujtoj akoma edukatoren time dhe sa here qe kthehem ne qytetin tim e takoj dhe e falenderoj per gjithçka qe ka bere me mua. Per here te pare kur kam vizatuar nje lule dhe me shkruajti te fletorja,TE LUMTE. Edhe sot ate vizatim e kane prinderit e mi. Kjo gje ndoshta mund te ndodhi dhe me ty dhe do ishte bukur. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISA82 0 Report post Posted February 5, 2007 Ta besoj qe eshte shume bukur.Une kam patur mundesine vetem me 2 femije kur punoja baby-sitter dhe ishte e mrekullushme. Te te them diçka.... Edhe se jam 22 e pak vjeçe e kujtoj akoma edukatoren time dhe sa here qe kthehem ne qytetin tim e takoj dhe e falenderoj per gjithçka qe ka bere me mua. Per here te pare kur kam vizatuar nje lule dhe me shkruajti te fletorja,TE LUMTE. Edhe sot ate vizatim e kane prinderit e mi. Kjo gje ndoshta mund te ndodhi dhe me ty dhe do ishte bukur. edhe une kam 22 vjec, dhe e kam pasur esperiencen e baby-sitter, dhe prandaj kam zgjedhur ate shkoll do ishte bukur te me donin femijet si doja une edukatoret e mia....shpresoj te ndodhi... :dance13fm0uv: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ina_84 5 Report post Posted February 5, 2007 Ta uroj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xhovan_bushiqi 1 Report post Posted May 19, 2007 Cila eshte endrra juaj ne sirtar?????????????????????? ISHTE TE BEHESHA FUTBOLLIST POR TANI JAM 17 VJEC DHE KAM 2 VJET PA LUJT , ME IKU KOHA MU <_< <_< <_< Quote Share this post Link to post Share on other sites
chicca_x2004 0 Report post Posted May 19, 2007 Njera eshte realizuar,,pasi jam diplomuar kur desha une, pra para kohe,,,, tj ndoshta realizohet se shpejti... nje dhe shume e rendesishme eshte qe te gjej nje pune te mire kur te kthehem ne Shqiperi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Simba 3 Report post Posted January 15, 2010 ...........endrra ime ne kasaforte eshte ka qene dhe ngelet futbolli....lojtare,trainer,menaxher,agjent,drejtues,mjafton te kete lidhje me futbollin...eh realiteti eshte krejt tjeter. Quote Share this post Link to post Share on other sites