Talexhiu 1 Report post Posted March 7, 2005 Veshtersija e prinderve per perdorimin e elktronikes DVD, Sterjo, Kompjuter, etj... Prinderit e mi din ti nezin edhe ti fikin gjera tjera.. kurse kompjuterin mos fol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr^AMD 0 Report post Posted March 8, 2005 Ajo e imja qe kam ne shtepi eshte bo e rrezikshme nje here kisha vene parol ne comp dhe care ka bo ka shku ka heq baterin ne motherboard e pastaj eshte futur Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eternita 1 Report post Posted March 8, 2005 Kurse une i kam mesuar mamin dhe babin te ndezin computerin, i kam shkruar prane computerit web site- faqe te ndryshme ku te shkojne te lexojne gazetat ne shqip dhe te degjojne kenge. Kur duan te shkruajne me therrasin mua qe tu tregoj si te hyjne ose ti regjistroj. Vellai e ka per pertese te mirret me to, keshtu me mbesin mua. Ose kur shohin qe hapet kutia, sic e quajne ato dhe ia fusin dhe shkruajne budalleqe, sikur beri mami tek emigracioni ketu tek kjo faqja se i merr malli te shkruajne shqip. I kam shume te mire cfare do te bejne tjeter ato te shmallen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
notis 0 Report post Posted March 14, 2005 plakut tim kur i vjen ndonje mesazh ne celular thote : hej kush po me con zile thote e shtyp ok por nuk hapet telefoni dhe kur i them qe mos eshte mesazh dhe i them hajde ta shoh me thote; jo mer cka te duhet ty thote e gjej vete dhe pas gjysem ore nuk mund ta gjej me thote hajde or kopuk e hape se nuk po i gjej ane kesaj pune dhe kur e hapi dhe shikoj qe eshte mesazh e i firmave telefonike i vodafone e etj i them; I DASHUTI IM ZEF TE PRES TE KAFE ADONIS DHE TE DUA SHUME. ai terbohet e me thote ike mer buf se po tallesh. keshtu e kane me te vjetrit .nuk arrijne te perdorin gjerat moderna se jane mesuar me gjera antike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOMMODORE 64 Report post Posted March 18, 2005 Ashtu dhe si ata te Mr^AMD ata te mite jane merzitur me windows xp pro dhe po mundohen te futen ne LINUX, Plaku le mend per te be ndonji modifikim ne kernel..........( shaka..... ) Me thene te drejten nuk i kam ketu prane per ti shpieguar dicka dhe per ti ndimuar cdo dite...... Quote Share this post Link to post Share on other sites