Guest Report post Posted June 26, 2006 Eshte nje si tip interviste e vogel, thjesht me u pergjigj e mundesisht sincerisht... ketu do zbulojme edhe gjera te tjera te anetareve qe ndoshta me pare nuk i kemi ditur... Sa eshte ora? 11.05 GMT +1 :D Emri ne karten tuaj te identitetit ? Dorian Shkurtimisht? Dori, per disa kinezi, per disa rossi, (per shkak te flokeve te shkurtra) Data ne te cilen ti fik qirinjte? 4 qershor Sa qirinj keni fikur se fundit here? 27 Vendlindja? Tirane Vendqendrimi momental? Tirane Motra apo vellezer ? nje moter me te vogel Ngjyra e syve? kafe Mbani syze? syze dielli, ato te shikimit me jane thyer, me duhet me i bo prap Ngjyra e flokeve? kafe Nr i Kembes? 40-41, kush ka mend me me ble atlete firmato NIKE :P Ngjyra e Corapave? zakonisht te bardha Piercing apo Tatuazh? para 6 viteve kam pase nje vath te veshi i majte, e hoqa... tatuazh? ndoshta, por qe mund ta shohe vetem nje person Profesioni i juaj? Information Comunication Technology - Manager Te kenaqur me kete profesion? PO Profesioni qe ke pas deshire te behesh si femij apo adoleshent? futbollist edhe pilot Me qfar luajshe si femij? hapa dollapa, koman, botash, doktori dhe pacientja :P huh shume Jeni te dashuruar? hmmmmmmm, ndoshta... ;) A e ke dashur ndokend sa te ka bere te qash? ndoshta Qfar ju gezon? Harmonia me te tjeret, buzeqeshja e loqkes... Qfar/kend adhuroni? motren time, shoqerine e paster, edhe loqken Qfar ju deshperon? hipokrizia, dyfytyresia, pabesia, padrejtesite (jam icik i majte) :D Per qfar nervozoheni? kur te tjeret mendojne se ma kane hedhe Qfar beni per t’ju kaluar nervoziteti? zakonisht mbyllem vetem, ose flas me diken qe e cmoj edhe i besoj shume Gjella e preferuar? spagheti, patate ne furre me berxolle Sallata e preferuar? Sallata jeshile, por edhe mixe me pelqen Kafeja e preferuar? express Pija e preferuar? Cuba Libre (coca and rum havana 7) A jeni dehur ndonjeher? po ore qysh jo... Qfar Veture keni? tani per tani 11 (kembet e mia) dikur nje Land Rover defender qe eshte akoma ne riparim Keni pasur ndonje aksident? po NR dhe Ngjyra e preferuar? 5, blue edhe e kuqe Dita e Javes me e mira per ju eshte? preferoj weekendin, por edhe te merkuren e kam dite fati Era/Aroma e preferuar? era e trendafilit Kenga e preferuar? ka shume... Born 2 touch your feelings te Scorpions, edhe Wish u were here te Pink Floyd Kengetari/kengetarja e/i preferuar? Bon Jovi, Pink Floyd, Deep Purple, GNR, Led Zepelin etj etj etj Filmi dhe seriali qe pelqeni? Seriale hic, filma? The enemy at the gate, The Godfather, etj etj Aktorja/aktori e/i preferuar? Al Pacino, Robert de Niro, Nicole Kidman, Julia Roberts, Meg Rayan Programet ne TV qe ndiqni? INTER kur luan futboll Champions Leauge, hahahahaha edhe naj film qe mund te me pelqeje Sporti preferuar? Futbolli, Volejbolli Lulja qe pelqeni? ka ca... Kafsha qe ju pelqen? Tigri dhe qeni Hera e fundit qe keni qen ne spital? ne 2000 me duket Hera e fundit qe keni blere diq? dje nje karte telefoni Ku preferoni te bleni? varet nga situata Per qfar shpenzoni me se shumti? varet... Kujt ja keni bere nje te mire se fundit here? motres S’fundit dhurat keni marr apo keni dhuruar? kam marre edhe dhuruar Te japesh apo te marresh? ma mire te marresh, por edhe te japesh ben :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted June 26, 2006 po ato pytjet me i shkrujt vete....e hu me kaloi voglia me u pergjigj... :P :P :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted June 26, 2006 Sa eshte ora? 12.10 GMT +1 :D Emri ne karten tuaj te identitetit ? Malbora Shkurtimisht? Bora,Malbi, Mali edhe naj tjeter (psh.bobibo... :P ) ....edhe.... Data ne te cilen ti fik qirinjte? 13 dhjetor Sa qirinj keni fikur se fundit here? 20 Vendlindja? Shengjin-Lezhe Vendqendrimi momental? Bergamo-it Motra apo vellezer ? 2 motra nje me te vogel e nje me te madhe Ngjyra e syve? kafe Mbani syze? duhet me i majt po nuk me pelqen e te shumten e kohes rrine ne sirtar.... Ngjyra e flokeve? i kam pas bjonde te hirte para se me i ly tesh nuk e di se cfare ngjyre mund te kem... Nr i Kembes? 36 :P Ngjyra e Corapave? te tana po me pelqejn ngjyrat e errta Piercing apo Tatuazh? as njannen as tjetren....po per tatuazhin e kam ndermen kur te laureohem Profesioni i juaj? studente Te kenaqur me kete profesion? po te mos kisha me ba provimet...me max Profesioni qe ke pas deshire te behesh si femij apo adoleshent? doktoreshe....(si babi) Me qfar luajshe si femij? hapa dollapa, Buci,top e lufte,shkop e cingel...etj Jeni te dashuruar? isha..... A e ke dashur ndokend sa te ka bere te qash? per fat te keq jo vetem nje here.... :( Qfar ju gezon? kenaqem me pak une.... Qfar/kend adhuroni? Nikon -vllane tim ( :P eshte djali i tezes po per mu eshte shok e vella) Qfar ju deshperon? nenvlersimi, padrejtesia Per qfar nervozoheni? kur te tjeret mendojne se ma kane hedhe (ktu jam me ty dori) Qfar beni per t’ju kaluar nervoziteti? po te jete vere dhe te jem ne shtepine time ...nje e notume e mire per nja 2 ore e me kalon gjithka kurse ktu kam nje vend te muret e qytetit ku me duket sikur shoh detin atje mund te rri me ore pa u merzitur... Gjella e preferuar? qofte e byrek Sallata e preferuar? Sallata greke Kafeja e preferuar? hic....po kajher kur jam ne humor me e ba baj frapen greke Pija e preferuar? red bull A jeni dehur ndonjeher? kajhere kur me kan dej te shpise me qellim... Qfar Veture keni? kamet e mia edhe une Keni pasur ndonje aksident? jo e ishalla nuk e provoj NR dhe Ngjyra e preferuar? numri 2 (une edhe ti) ngjyra jeshile ose e zeze per rrobat....kurse ne pergjithsi ngjyrat e pranveres Dita e Javes me e mira per ju eshte? te gjitha vetem te hanen e urrej Era/Aroma e preferuar? era e trendafilit- edhe une Kenga e preferuar? aurora- larg je ti Kengetari/kengetarja e/i preferuar? Gigi D'Alessio....Elita 5 Filmi dhe seriali qe pelqeni? te tane vetem te mos jene shume te dhunshem Aktorja/aktori e/i preferuar? Raul Bova Programet ne TV qe ndiqni? fillmet e naj program me muzike ose me te ba me qesh Sporti preferuar? Futbolli-jam ma zi se cunat Lulja qe pelqeni? trendafili Kafsha qe ju pelqen? breshkolinat Hera e fundit qe keni qen ne spital? .................................. Hera e fundit qe keni blere diq? pervec karta e cigare....para 2 ditesh nje bluz Ku preferoni te bleni? ku te gjej naj gja qe me pelqen Per qfar shpenzoni me se shumti? per rroba la lesht... Kujt ja keni bere nje te mire se fundit here? nje shoqes para 10 ditesh S’fundit dhurat keni marr apo keni dhuruar? kohet e fudit kam dhuruar me shume po me kane dhuruar para pak ditesh nje lidhese flokesh me breshka Te japesh apo te marresh? me njeren dore jep thojne e me tjetren merr ufffff u lodha :P :P :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
chicca_x2004 0 Report post Posted June 26, 2006 Sa eshte ora? 21.00 Emri ne karten tuaj te identitetit ? xhoana Shkurtimisht? Xhoi, xho, lepurushe :) Data ne te cilen ti fik qirinjte? 07 prill Sa qirinj keni fikur se fundit here? 21 Vendlindja? origjine Malesia SHKODRES lindur ne Lac Vendqendrimi momental? Roma Motra apo vellezer ? Vetem nje moter me te madhe Ngjyra e syve? kafe Mbani syze? Mbaj syze qorrash B) bga halli cte bej lexoj dite -nate Ngjyra e flokeve? bionde si geshtenje ,,aktualisht me mensh te verdha dhe i kam bere me dredha (dmth i kam te drejta ,por tani i kam bere kacurela fallco) :P Nr i Kembes? 38 Ngjyra e Corapave? me viza dhe me shume ngjyra Piercing apo Tatuazh? sme pelqejne asnjera Profesioni i juaj? studente Te kenaqur me kete profesion? shumeeee mgjs akoma nuk e kam praktikuar pervec 3 viteve te praktikes por pa leke ama Profesioni qe ke pas deshire te behesh si femij apo adoleshent? mjeke por duke qene qe nuk duroj te shikoj dot as gjakun tim,nderrova mendje shpresoj te behem nje asistente sociale e zonja... :P Me qfar luajshe si femij? hapa dollapa, ,top e lufte,me kukulla mgjs shume here nuk me pranonin ne loje se ma nuk me pelqenin kukullat por arushat dhe me thonin shoqet ti ske beb ke majmun :( :) ...etj Jeni te dashuruar? shume....;) A e ke dashur ndokend sa te ka bere te qash? kam dashur dike qe tashme nuk eshte me,,,, Cfare ju gezon? me gezon e nesermja qe ndoshta do jete me e mire se e sotmja... Cfare/kend adhuroni? aduroja dike qe sot nuk eshte me ne kete bote,,,mgjs e ndiej se eshte jithmone prane meje.... Cfar ju deshperon? padrejtesia,mashtimi,genjeshtra cdo gje qe nuk i perket se mires Per cfar nervozoheni? kur te tjeret perfitojne nga shpritmadhesia ime Cfare beni per t’ju kaluar nervoziteti? jam e bindur ne ate qe bej,,,muindohem te ruaj gjakftohtesine dhe te vazhdoj ne rrugen time Gjella e preferuar? fasule me turshi,tasqebab,byreku Sallata e preferuar? Sallata greke Kafeja e preferuar? spi kafe fare Pija e preferuar? nuk para pi pije alkolike mgjth ndonje kokteil ppor me pak alkol ama A jeni dehur ndonjeher? dehur plotesisht jo por pak ne qef.... Cfare Veture keni? metrone A e B dhe bus me shumice te linjes dhe ekspres Keni pasur ndonje aksident? ishalla sme qellon ndonjehere nje gje e tille NR dhe Ngjyra e preferuar? skam ndonje nr...ndersa ngjyrat vjet me pelqente shume ngjyra roze, ne xgjithesi me pelqejne ngjyrat e hapura .... Dita e Javes me e mira per ju eshte? e shtuna dhe e vetmja per te fjetur gjume deri ne 12 te drekes Era/Aroma e preferuar? te gjitha llojet e parfumeve Kenga e preferuar? aurora- lele kacurele:wub: non dirgli mai.... Kengetari/kengetarja e/i preferuar? Gigi D'Alessio.... Filmi dhe seriali qe pelqeni? si te gjitha femrat telenovelat si ato spanjollet me dashuri e qe sdine me mbaru asnjehere Aktorja/aktori e/i preferuar? Raul Bova,Brad Pitt Programet ne TV qe ndiqni? nuk shikoj shume tv Sporti preferuar? volejbolli Lulja qe pelqeni? trendafili Kafsha qe ju pelqen? qenushat Hera e fundit qe keni qen ne spital? para 2 muajsh ppor vetem per nje kontroll Hera e fundit qe keni blere diq? sot ose me mire vetem ste dite qe sdal nga shpia sblej gje .... Ku preferoni te bleni? ku te me ndalet syri e te me pelqeje ndonje gje...(mgjs me shume jam kliente e bancarelave mqs skemi leke te hyme tek dyqanet e firmave te medha) :( Per qfar shpenzoni me se shumti? e para per libra,rroba , dhurata etje Kujt ja keni bere nje te mire se fundit here? gjysmes se kursit se u dhashe permbledhejn e 2 librave qe bera une ...ato dhane provimin me shenimet gati S’fundit dhurat keni marr apo keni dhuruar? kam dhuruar (plasa duke dhurusar e spo kujtohet njeri per mua :( ) Te japesh apo te marresh? te dyja do ishtre mire (por e pamundur) pershendetje te gjitheve Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted June 26, 2006 Sa eshte ora? 23:20 GMT +1 Emri ne karten tuaj te identitetit ? Agron Shkurtimisht? Goni, per femijet guni, per italiant gonni, Data ne te cilen ti fik qirinjte? 4 shkurt Sa qirinj keni fikur se fundit here? 24 Vendlindja? Lezhe (Tale) Vendqendrimi momental? Varese Motra apo vellezer ? vellezer kam pak edhe 5 te tjere Ngjyra e syve? kafe Mbani syze? syze dielli, tip policsh Ngjyra e flokeve? ziii sterr Nr i Kembes? 41-42, kush ka mend me me ble atlete firmato NIKE Ngjyra e Corapave? te bardha ne fillim Piercing apo Tatuazh? -- Profesioni i juaj? Pune jane te gjitha Te kenaqur me kete profesion? Varet Profesioni qe ke pas deshire te behesh si femij apo adoleshent? qyl Me qfar luajshe si femij? hapa dollapa, top a lufte, shkri shkri etj.. Jeni te dashuruar? ...shuuuumme... A e ke dashur ndokend sa te ka bere te qash? le te themi po Qfar ju gezon? Fitimi i nje llotarie... Qfar/kend adhuroni? asnje Qfar ju deshperon? cdo gje qe nuk perputhet me mua Per qfar nervozoheni? Kur tjetri eshte injorant Qfar beni per t’ju kaluar nervoziteti? me mire te mos flasin me ai tjetri Gjella e preferuar? mjafon te jete e shishme Sallata e preferuar? Sallata jeshile, dhe ajo me domate e kastraveca Kafeja e preferuar? expres (makiato) ... zakonisht nuk pi kafe Pija e preferuar? Sex on the beach A jeni dehur ndonjeher? po ore po... Qfar Veture keni? fiat uno qe shkoj ne pune :D Keni pasur ndonje aksident? jo NR dhe Ngjyra e preferuar? 3 , blu ( si eshte adresa) Dita e Javes me e mira per ju eshte? e shtune Era/Aroma e preferuar? mjafton te mos jete ere e keqe Kenga e preferuar? booh 2 dele 300 pare Kengetari/kengetarja e/i preferuar? Kengetaret ulqinake Filmi dhe seriali qe pelqeni? The passion etj etj Aktorja/aktori e/i preferuar? Skam memorie per emrat e aktoreve. Nje eshte Tom Hanks Programet ne TV qe ndiqni? Filma dhe Lajme. Dok shkence Sporti preferuar? Futbolli, Volejbolli Lulja qe pelqeni? lulebabanik (nejse)... Kafsha qe ju pelqen? Macja Hera e fundit qe keni qen ne spital? para 3 ditsh ( jo i shtruar por vrava nje gisht) Pronto Soccorso Hera e fundit qe keni blere diq? Sot me hoger Ku preferoni te bleni? Supermarkate Per qfar shpenzoni me se shumti? Teknologji... Kujt ja keni bere nje te mire se fundit here? Zemres sime (dashures) S’fundit dhurat keni marr apo keni dhuruar? Kam marre Te japesh apo te marresh? Reciproke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eternita 1 Report post Posted July 13, 2006 Sa eshte ora? 1 am , eastern time -6 Si me te therassin Shkurtimisht? Me therrasin kaq shume se di cilen doni. Data ne te cilen ti fik qirinjte? 5 dhjetor Vendlindja? Ne zadrime te Lezhe Vendqendrimi momental? MI- USA Motra apo vellezer ? 1 vella Ngjyra e syve? Kafe ne jeshil Mbani syze? Syze dielli, s'duroj dot pa te. Ngjyra e flokeve? Sipas stineve, momentalisht bjonde. Nr i Kembes? Se di shqip, 8.5 me tonat ketej. Piercing apo Tatuazh? Nje piercing... Profesioni i juaj? CS Te kenaqur me kete profesion? ...per fillim. Profesioni qe ke pas deshire te behesh si femij apo adoleshent? Kam pasur deshire te behem shume... Me cfare luaje kur ishe femije ? Hapa dollapa,top e lufte,shkop e cingel...etj Jeni te dashuruar? Po A e ke dashur ndokend sa te ka bere te qash? Po Cfare ju gezon? Em shoq... ;) Ke adhuroni? Zotin. Cfare ju deshperon? Debatet, ngaterresat, varferia e te tjereve. Per cfare nervozoheni? Shume gjera. Cfare beni per t’ju kaluar nervat? Rri ne qetesi, shkoj shopping, qaj ose flas ne Vinin. Pija e preferuar? Uji, shampagne ose Long Island Iced Tea. A jeni dehur ndonjeher? 1 - here me duket. Cfare makine keni? BMW Keni pasur ndonje aksident? Jo uroj qe te mos kem kurre. Ngjyra e preferuar? Pink, white, baby blue. Koha me e bukur per ju eshte? Casti kur flas me ate qe dua. Era/Aroma e preferuar? Victoria's secret parfume. Kenga e preferuar? Shume Kengetari/kengetarja e/i preferuar? Shume Filmi dhe seriali qe pelqeni? Shume Aktorja/aktori e/i preferuar? Shume Programet ne TV qe ndiqni? Sitcome, mostly. Sporti preferuar? Volejbolli, futbolli, baskeboll. Lulja qe pelqeni? trendafili Kafsha qe ju pelqen me shume? Njeriu. Hera e fundit qe keni blere dicka? Ka 10 min, online. Ku preferoni te bleni? Mall, dihet... ose ne car dealership. Per cfare shpenzoni me se shumti? Rroba. Kujt i keni bere nje te mire se fundit here? Nje shqiptareje sot tek puna. S’fundit dhurat keni marr apo keni dhuruar? Kam marre me duket. Te japesh apo te marresh? Te jap. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chicca_x2004 0 Report post Posted July 13, 2006 ke humbur fare moj eternita...pershendetje :dance13fm0uv: Quote Share this post Link to post Share on other sites
notis 0 Report post Posted July 13, 2006 Sa eshte ora? 20:25 Emri ne karten tuaj te identitetit ? Ervin Shkurtimisht? Vini Data ne te cilen ti fik qirinjte? 29 korrik Sa qirinj keni fikur se fundit here? 23 Vendlindja? ZADRIME LEZHE Vendqendrimi momental? GIANNITSA GREECE Motra apo vellezer ? 2 motra Ngjyra e syve? kafe Mbani syze? syze dielli kaj here per po... Ngjyra e flokeve? te zeze Nr i Kembes? 44 Ngjyra e Corapave? te zeza me shume dhe te bardha te shkurtera kur vesh atlete Piercing apo Tatuazh? -- Profesioni i juaj? hamall Te kenaqur me kete profesion? mos e pyt :( :( :( Profesioni qe ke pas deshire te behesh si femij apo adoleshent? polic Me qfar luajshe si femij? hapa dollapa, shkop a cingel , ardi bilardi sa gishta kam :sifone: Jeni te dashuruar? shumeeeeeee me rrushen time :1_roseee: :1_roseee: :puth: :puth: :whistling: :whistling: :whistling: A e ke dashur ndokend sa te ka bere te qash? po ne ket moment dua aq shume sa edhe kam qare Qfar ju gezon? Nje femi pas marteses dhe biles nje djale Qfar/kend adhuroni? Te fejumen time :puthje1: Per qfar nervozoheni? kaj here kot me tregu se jam burre e baj ligjin :sifone: :sifone: Qfar beni per t’ju kaluar nervoziteti Gjiro me makine dhe muzike lehte dhe nuk du me nigju njeri ne ato momente Gjella e preferuar? patate me mish dhe gjithashtu me pelqejne patatet e skuquna tek MC DONALDS Sallata e preferuar? Sallata jeshile, dhe ajo me domate e kastraveca dhe me djathe siper Kafeja e preferuar FRAPPE ( e ftohte shume ) Pija e preferuar? VODKA URSUS A jeni dehur ndonjehere nje here tek presidenti bashke me nja dy shoke prej balldreni Qfar Veture keni? CHEVROLET Keni pasur ndonje aksident? 3 here ka deshte ZOTI me ket makinen siper dhe me te hujat (bossit) nuk ban me tregu se na heqin patenten NR dhe Ngjyra e preferuar? kuq zeze bardhe Dita e Javes me e mira per ju eshte? Premte se ate dite paguhem Era/Aroma e preferuar? AXE Kenga e preferuar? O LOPT E MIJA O MA TE MIRAT NE KATUN ( MARIGONA) Kengetari/kengetarja e/i preferuar? NIKOS VOURLIOTIS ( THE BEST HIP- HOP SINGER I GREECE ) Filmi dhe seriali qe pelqeni? Ata qe shohin motrat prej hallin e kam edhe une se sme lane me pa tjeter kun Aktorja/aktori e/i preferuar? DMX , VIN DIESEL Programet ne TV qe ndiqni? THE CHEATERS, PEEP Sporti preferuar? volejboll dhe futboll dhe garat me makina Lulja qe pelqeni? :1_roseee: :1_roseee: :1_roseee: Kafsha qe ju pelqen? DACAT Hera e fundit qe keni qen ne spital? Para nje jave me heq penj prej gishtit te kembes Hera e fundit qe keni blere diq? Dje nje carte per telefon Ku preferoni te bleni? Ku te jene me lire Per qfar shpenzoni me se shumti? Carta telefoni Kujt ja keni bere nje te mire se fundit here? sdi gja me rrejte kot S’fundit dhurat keni marr apo keni dhuruar? Kam marre Te japesh apo te marresh? Reciproke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 17, 2006 si gjithmone, mania per te dale jashte teme, e per te degjenuar ne chit chat, pse nuk me thoni? e spostoj te chit chat direkt... kush te doje te pergjigjet ne lidhje me temen, kush nuk te doje mos te pergjigjet, vec mos dilni jashte teme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rubikse_embel 0 Report post Posted November 10, 2006 Sa eshte ora? 12:29 Emri ne karten tuaj te identitetit ? Anida Shkurtimisht? Ani Data ne te cilen ti fik qirinjte? 19 maj Sa qirinj keni fikur se fundit here? 20 Vendlindja? Rubik Vendqendrimi momental? Verona Motra apo vellezer ? Nje vella Ngjyra e syve? kaf Mbani syze? jo Ngjyra e flokeve? kafe Nr i Kembes? 38 Ngjyra e Corapave? te bardha Piercing apo Tatuazh? Tatuazhi me pelqen po kam frik ta bej :P Profesioni i juaj? As vet se di :P(sekretare) Te kenaqur me kete profesion? Po Profesioni qe ke pas deshire te behesh si femij apo adoleshent? Avokate Me qfar luajshe si femij? hapa dollapa,rrasa vija,me cingla :P koman hahahh Jeni te dashuruar? Po A e ke dashur ndokend sa te ka bere te qash? Po Qfar ju gezon? Kur gjith pran meje jan te lumtur! Qfar/kend adhuroni? Te dashurin tim! Qfar ju deshperon? Padrejtesia,genjeshtrat! Per qfar nervozoheni? Kur mundohen te me genjejn dhe me kundershtojn kot! Qfar beni per t’ju kaluar nervoziteti? degjoj muzik! Gjella e preferuar? arosto me patate Sallata e preferuar? Sallate jeshile me karota! Kafeja e preferuar? express Pija e preferuar? martini A jeni dehur ndonjeher? po :P Qfar Veture keni? S'kam Keni pasur ndonje aksident? jo NR dhe Ngjyra e preferuar? bardh dhe e zez Dita e Javes me e mira per ju eshte? Premte Era/Aroma e preferuar? Trendafili Kenga e preferuar? Momentalisht te dua e Smail Puraj! Kengetari/kengetarja e/i preferuar? Paola Turci Filmi dhe seriali qe pelqeni? O.C Aktorja/aktori e/i preferuar? Kidman Programet ne TV qe ndiqni? Nuk e shikoj shpesh! Sporti preferuar? Futboll e shikoj me qef... Lulja qe pelqeni? Trendafili Kafsha qe ju pelqen? Macja dhe luani! Hera e fundit qe keni qen ne spital? 2005 Hera e fundit qe keni blere diq? Para 5 min Ku preferoni te bleni? Varet Per qfar shpenzoni me se shumti? Telefon (na griu:P) Kujt ja keni bere nje te mire se fundit here? Vellajt S’fundit dhurat keni marr apo keni dhuruar? te dyja Te japesh apo te marresh? Te japesh e te marresh njekohesisht.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Genta 0 Report post Posted January 24, 2007 Sa eshte ora? 15 25 edhe pse ora e pc-s nuk eshte e sakt. Emri ne karten tuaj te identitetit ? Gentiana. Shkurtimisht? Loqka, Zemra, Jeta. :P Data ne te cilen ti fik qirinjte? 14 Januar. Sa qirinj keni fikur se fundit here? 26 Vendlindja? Gjakove (Kosove) Vendqendrimi momental? CH Motra apo vellezer ? Nje moter e nje vella (me te vegjel) Ngjyra e syve? Kafe Mbani syze? Jo, edhe pse kam nevoj per ta. Ngjyra e flokeve? Para apo pas Ngjyrosjes? Kafe. Te kuqe. Nr i Kembes? 38 Ngjyra e Corapave? varet Piercing apo Tatuazh? Njeren as tjetren(perpos vatheve) po nje tatuazh do ta bej, kur te rritem edhe pak. ;) Profesioni i juaj? Nejali me pervoj. :lol: Te kenaqur me kete profesion? Po si jo. Profesioni qe ke pas deshire te behesh si femij apo adoleshent? Here aktore here kengetare here perkthyse here Mjeke. :D Me qfar luajshe si femij? S'mbaj mend. Jeni te dashuruar? Definitivisht Pooooo A e ke dashur ndokend sa te ka bere te qash? Ndoshta. Qfar ju gezon? Njerezit e lumtur rreth meje, Buzeqeshja e kusheririt e biseda me nje person i cili ma ka marr zemren. :dance13fm0uv: Qfar/kend adhuroni? Vellaun... Qfar ju deshperon? Biseda e kot, mendjemadhesia, njerzit pa karakter. Per qfar nervozoheni? Nuk nervozohem let jo. :lol: Qfar beni per t’ju kaluar nervoziteti? mbyllem ne nje dhom, ku jam vetem dhe degjoj muzik. Gjella e preferuar? Flia. Sallata e preferuar? Gjitha llojet. Kafeja e preferuar? Turke Pija e preferuar? Red-bull. A jeni dehur ndonjeher? Jo. Qfar Veture keni? Alla kembet. :P Keni pasur ndonje aksident? Po ore, jam rrezuar ca here. NR dhe Ngjyra e preferuar? 8, e zeza dhe e kuqja (ngjyra e dashuris) Dita e Javes me e mira per ju eshte? E martja dhe e merkurja. Era/Aroma e preferuar? Era e Parfumave. :D Kenga e preferuar? Losing My Religion dhe And I Miss You Kengetari/kengetarja e/i preferuar? Yhaaaaaaa, ka shume. Filmi dhe seriali qe pelqeni? Seriali: CSI. Filma ka shume. Aktorja/aktori e/i preferuar? Keanu Reeves, Shannen Doherty, Michael Weatherly, Julia Roberts Programet ne TV qe ndiqni? Asnje. Sporti preferuar? Tenis Lulja qe pelqeni? Te gjtiha. :D Kafsha qe ju pelqen? Maca Hera e fundit qe keni qen ne spital? S'e mbaj mend. Hera e fundit qe keni blere diq? Dje, nje dhurat per nje shoqe. Ku preferoni te bleni? Varet ca dua te blej. Per qfar shpenzoni me se shumti? Cigare dhe karta te telefonit. Kujt ja keni bere nje te mire se fundit here? Shoqes. S’fundit dhurat keni marr apo keni dhuruar? Kam dhuruar Te japesh apo te marresh? Te marrish mer. :dance13fm0uv: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ina_84 5 Report post Posted January 25, 2007 EMRI JUAJ Valentina :D SHKURT Ina,Vale,rrapatushe DATA KUR FIK QIRIJTE 2 qershor SA QIRINJ KENI FIKUR HEREN E FUNDIT 22 VENLINDJA Shqiperi VENDODHJA Itali MOTRA APO VELLEZER nje vella,qe e kam si driten e syve NGJYRA E SYVE geshtenje MBANI SYZE po.shikimi & dielli NGJYRA E FLOKEVE bjonde NR I KEMBES 38-39 PROFESSIONI JUAJ studente,viti 5 Mjekesi & kirurgji TE KENAQUR ME VETEN jo shume <_< ENDRRA JUAJ KUR ISHIT FEMIJE te kendoja çFARE LOJRASH JU PELQENIN hapa dollapa,futbolli JENI TE DASHURUAR Jam dhe shpresoj te jem gjithmone. A KE DASHUR NDOKEND SA TE KA BERE TE QASH? Dashurise i duhet pak dhe te qara se pastaj nuk ka shije. çFARE JU GEZON qe kam prinderit me te mire ne bote dhe rrapatushi jem qe me don foooooooooooort :wub: :wub: :wub: çFARE SINJIFIKON PER JU SHOQERIA diçka te sinqerte dhe shume te shtrejte çFARE JU DESHPERON varferia,lufta dhe frika pER çFARE NERVOZOHENI ne shumicen e rasteve jam e qete,kur me nevrikos ndonje i bie me çfare te kem GJELLA E PREFERUAR mmmmmmmmmm,tave kosi SALLATA E PREFERUAR Sallata greke PIJA E PREFERUAR amita me qershi KAFEJA E PREFERUAR nuk e pi PIJA vere e kuqe A JENI DEHUR NDONJEHERE aty afer çFARE VETURE KENI per tani nuk kam,por kur te me vijne mundesite do me pelqente nje BMV 730 per jeten time,e nje MINI COUPER S per mua KENI PASUR NDONJE AKSIDENT 2 here NR & NGJYRA E PREF 10 & e zeza DITA ME E MIRE E JAVES e diela AROMA E PREFERUAR Parfumi ime Poison(Dior) KENGA E PREF harroje vetmine KENGETARI/GRUPI I PREF Stine& Elita 5 FILMI QE JU PELQEN save the last dance SPORTI I PREFERUAR futboolli LULJA QE PELQENI orkidea KAFSHA nje qen barboncino ,qe shpresoj te ma dhurojne x compleanno HERA E FUNDIT QE KENI QENE NE SPITAL shkoj pothuajse shpesh,kur kam praktika ne repart KOHET E FUNDIT KENI DHENE APO KENI MARRE DHURATA Kam dhene,por edhe kam marre TE JAPESH APO TE MARRESH? Varet kuj i jep Quote Share this post Link to post Share on other sites
bajano 0 Report post Posted February 18, 2007 mir jeni ore Quote Share this post Link to post Share on other sites
zenepe 0 Report post Posted April 18, 2007 Emri Zenepe Vjeç 23 Vendlindja Burrel Venqendrimi Burrel Profesioni Mesuese Motra apo vellezer 4 vellezer Ngjyra e syve Blu Nr i kembes 38 Gjella e preferuar Bishtaja me mish Kengetari i pref Andi Shkoza kafsha qe ju pelqen Macja S'fundit dhurate keni marre Nje ore nga vellai te japesh apo te marresh te marrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesh Quote Share this post Link to post Share on other sites