BeniT 0 Report post Posted April 12, 2006 'Te shkami i Kavaj?s.... Te shkami i kavajes t'djelen kam shku ne plazh kur te bregu i detit turinin ta pash Me trupin si njal ma hoqe trunin fare O zot na i hudh syt o zocka lozonjare Me ca rrobe banje si drane kopliku po u rrotullojshe qe t'shifte publiku Per i xhiro te bregu te ftova per pak kohe por ti refuzove gjasme se nuk do Po un e di se ti per mu vdes dhe un s'te ndahem o ylli lalit t'vet Ajo plaka jote me inat me pa kujdes mi dreq kujdes se gocen nuk ta ha Per drek i fute domate me qep dhe tasin e llalltes e rrujte komplet Per t'hy ne muhabet te kerkova nje kaptin qep po ti s'me dhe gja se nje gjysem kishe vet dallget bejne shkum dielli rrezaton po ti o yll bote plazhin po terbon O zot falemnderit qe yllin tim kam pa qe ja hongsha buzen e tgjitha ca ka Per ne cunat e rinj o zot bej bismilah se si rrushi lalit ne kete dynja s'ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted April 12, 2006 Poezi nga krahinat... Vlore Kemi brigjet plot me skafe turist' plot nga gjithe bota det si yni s'ka Evropa lum si ne qe na ka Vlora. Mirdite Kena pula qe hane gur kena shkrepa me ba mur kena pisha me ba drite lum per na qe rrim' n'Mirdite. Sarande Kemi Jonin per tu lare prane Greqise per pazar shtepi bosh e me verande lum si ne per k'te Sarande. Shkodra Kena Bunen e Liqenin kem' Rozafen dhe humorin kem' gjakmarrjet e shoqnine s'ka si Shkodra per Shqipnine. Korca Kemi fjalet, pastertine nikoqire e besimtare arsimdashes e shtegtare Korca jone nuk ke te share. Tirana Kemi Dajtin edhe Lanen Parlament , aeroportin njerez plot ,pluhur e zhurme o Tiron te duam shume. Durresi Kemi portin me te madh kemi plazhe te pamate korridorin tete, si dhe autostrade Durrsi i refugjatve e Teutes me varke. Gjirokastra Kemi keshtjellen, shtepite muze ish- udheheqsin, te madhin Kadare konsullaten, tregtare me shumice Gjirokaster guri, kursen pa teprice. Fieri Kemi fushat myzeqare kemi Benz-a kemi pare bejm' kanabis e duhan Fieri yne qe je me nam." Quote Share this post Link to post Share on other sites
bana 0 Report post Posted April 12, 2006 hahahahahahahhaha.....me shkrive ne gaz o beni...o zot sa kam qeshur Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted April 12, 2006 1 Jemi ulur ne lendina kapim peshqit me dore marrim 10-ta ne mesime babin e kam minator. 2. Partizani ne muze ai luftoi per atdhe per liri ai dha jeten o c'me vodhen bicikleten. 3. Doli dielli lart ne male edhe treni po vrapon puntoret hapin kanale na mungonte nje vagon. 4. Sec kalova nje kanal dallge dallge u be liqeni ne humnere u ngrit nje mal qenin tim e shtypi treni. 5. Babi im eshte minator e ka gjoksin plot me lesh edhe sikur minator mos jesh gjoksin prape me lesh do ta kesh. 6. Doli marsi hyri prilli atij i celi fytyri celi dardha celi ftoi ne arra vrapon langoi une ty te dashuroi. 7. Filloj bora zbardhi sheshi edhe mua me ngriu veshi kam veshur corape leshi kemba ime 43-shi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pëllumb Syku 1 Report post Posted November 19, 2006 çka po ban vaki me mua s'po e marr vesh dot. t'tana vajzat fort em duan, t'mirat dhe ma fort. do po m'thirrkan casanova t'tjerat don juan, thon qe zemren un ja'u vodha se jam kush jam e kam çka kam. thon qe dashuria troket veç pak here troket neper zemra qe kan çels le ne dere, por nga anet e mia thone qe ka dhe njerez qe dine te bejne magjira e s'kane nevoje per çels. s'ka tjeter shpjegim qe jam kaq i etur, dikush ndoshta thote e keqja te ka gjetur se te gjitha vajzat embel i shikoj me sy te zgurdulluar trupin ja'u pershkoj. ngadale kur afrohen, horizontet zbardhen fjalet e ngaterruara neper vargje ndahen. te dehur nga pasioni dhe nga eksitimi perfundojme ne shtrat nga ku vjen terbimi. fama ime hapet shume shpejt neper femra, fliten sa t'verteta po ashtu dhe rrena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted November 22, 2006 Kisha ngelur keq, Beqare e pa martuar. Kush me kishte ardh' I kisha refuzuar. Jo per gje Po kisha pretendime Vij nga der e madhe, Me nam rraca ime. Tani ta vazhdoj , Atje ku e lash. Shum keq kisha ngelur, Sic jua thash. Te tere fshatit , I kish hyre halli per mua. "Ngeli vajza ne dere, U rrit u be grua." Kushuri te panjohur Filluan te dalin, Nje te milte lopen Nje te milte kalin. Filluan te me cojne Ne Xhami e Kisha, Isha 18, Magji than qe kisha. Kur pane qe nuk nxorren Dot qime nga qulli. U hodh halla,t'me cojne Ne Tiran te Luli. S'lane njeri te shenjte E harixheshk pa me cuar, Por me ne fund u martova Te 60-at sa i kisha kaluar. Lumturi e madhe, U mbush shtepia plot. E levdonin dhendrin, Qe na ish poliglot. Te Shtunen,naten e dasmes, Lumemadhi burri im, Beri bishtin pyk, Dje isha ne varrim. Quote Share this post Link to post Share on other sites