BeniT 0 Report post Posted April 7, 2006 *Thuaj asaj je shume e bukur... *Shtrengo doren e saj shpesh sikur edhe per nje sekond.. *Puthe ate ne balle... * Vendos zerin e saj si zile te coje nga gjumi... *Thuaj asaj qe e dashuron ne cdo kohe.... *Kur ajo eshte e nevrikosur perqafoje fort dhe thuaj sesa shume do te thote ajo per ty... *Thirre ate vogelushe ose jeta ime.. *Kendoj asaj, pa marr para sysh sa i tmerrshem eshte zery yt.. *Shkruaj asaj shkrime (ajo dashuron ato)... *Prezanto ate tek familja dhe shoket tuaj si e fejuara jote.... * Luaj me floket e saj.... *Ulu ne park dhe vetem fol me te.. *Tregoj asaj barxaleta, tregoj asaj sikur edhe barxaleta kot fare,vetem tregoj barxaleta.... *Lere ate qe ta zere gjumi ne kraharorin tend.. * Gdhend emrat tuaj ne trungun e nje peme... *Dhuroj asaj lule vetem sepse.... *Trajtoje ate ne mes te shokeve sic e trajton ate kur jeni vetem.. *Shikoje ate ne sy dhe buzeqesh *Vallezo me te lehte , edhe sikur mos te kete muzike fare... *Puth ate ne shi.. *Ne qofte se e dashuron tregoje asaj dhe mos e ler qe te ikin... *Tregoj asaj besimin tend,respektin dhe admirimin... etj etj etj....... Nqs keni te tjera mund ti shtoni edhe ju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted April 8, 2006 QUOTE (BeniTale @ Apr 7 2006, 10:58 PM) *Thuaj asaj je shume e bukur... *Shtrengo doren e saj shpesh sikur edhe per nje sekond.. *Puthe ate ne balle... * Vendos zerin e saj si zile te coje nga gjumi... *Thuaj asaj qe e dashuron ne cdo kohe.... *Kur ajo eshte e nevrikosur perqafoje fort dhe thuaj sesa shume do te thote ajo per ty... *Thirre ate vogelushe ose jeta ime.. *Kendoj asaj, pa marr para sysh sa i tmerrshem eshte zery yt.. *Shkruaj asaj shkrime (ajo dashuron ato)... *Prezanto ate tek familja dhe shoket tuaj si e fejuara jote.... * Luaj me floket e saj.... *Ulu ne park dhe vetem fol me te.. *Tregoj asaj barxaleta, tregoj asaj sikur edhe barxaleta kot fare,vetem tregoj barxaleta.... *Lere ate qe ta zere gjumi ne kraharorin tend.. * Gdhend emrat tuaj ne trungun e nje peme... *Dhuroj asaj lule vetem sepse.... *Trajtoje ate ne mes te shokeve sic e trajton ate kur jeni vetem.. *Shikoje ate ne sy dhe buzeqesh *Vallezo me te lehte , edhe sikur mos te kete muzike fare... *Puth ate ne shi.. *Ne qofte se e dashuron tregoje asaj dhe mos e ler qe te ikin... *Tregoj asaj besimin tend,respektin dhe admirimin... etj etj etj....... Nqs keni te tjera mund ti shtoni edhe ju... Gjitha keto duhet ti bejme? miiii..... Ndersa femrat dy gjera duhet te bejne per meshkujt: 1. Lajne pjatat 2. Zhvishu Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted April 8, 2006 Paske predentime shume ti ore direkt ne zhveshje ti, ti po merre avash avash te pakten me puthje te embla atehere me la pjatat mire, po shtepine kush e pastron dhe hekurose rrobat e shume te tjera, loooooooooool Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted April 8, 2006 **Ti cosh kafen ose mengjesin tek krevati, dhe pastaj ta hani mengjesin bashke ne krevat, Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted April 8, 2006 ***Te marrish doren e saj dhe ta vendosish tek zemra e jote dhe ti thuash se sa shume rreh zemra e jote per te. Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted April 8, 2006 QUOTE (BeniTale @ Apr 8 2006, 07:08 PM) ***Te marrish doren e saj dhe ta vendosish tek zemra e jote dhe ti thuash se sa shume rreh zemra e jote per te. Te keshilloj te shikosh me pak televizor ! 1. ndonjehere t'i cosh lule 2. Ti thuash ne raste te vecanta 'Te dua' 3. Te mos harrosh besh urime (psh: shenvalentin, ditelindje, te kujtosh dite kur jeni takuar etj...) dhe ndonje dhurate do ishte akoma me mire. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Talexhiu 1 Report post Posted April 8, 2006 E PUTH NE BUZE DHE AJO BUZEQESH Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted April 8, 2006 QUOTE (GONNY @ Apr 8 2006, 06:29 PM)Te keshilloj te shikosh me pak televizor ! 1. ndonjehere t'i cosh lule 2. Ti thuash ne raste te vecanta 'Te dua' 3. Te mos harrosh besh urime (psh: shenvalentin, ditelindje, te kujtosh dite kur jeni takuar etj...) dhe ndonje dhurate do ishte akoma me mire. Kjo (te kujtosh diten kur jemi takuar) me pelqeu Pse more llapush me pa ma pak ne telivizor, keta jane fjale qe kane dale nga zemra dhe sja kam fut kot, un nuk them qe te gjitha vajzat jane njesoj dhe jo te gjitha vajzat mund ti bejne keta gjera pak a shume te buzeqeshin, por ne pergjithesi them qe keto jane disa nga gjerat me fondamentale, qe bejne nje vajze te buziqeshi. per inatin tende po e shtoj edhe nje, Te dalish xhiro dore per dore bregut te detin ne perendimin e diellit, mundesisht ne plazhin e Tales, Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted April 8, 2006 QUOTE (Talexhiu @ Apr 8 2006, 06:31 PM) E PUTH NE BUZE DHE AJO BUZEQESH shife dreqin dmth edhe kjo funksionon eeeeeeeeee Quote Share this post Link to post Share on other sites
Talexhiu 1 Report post Posted April 8, 2006 kjo eshte nje nga menyrat me te vogela per ta bere te buzeqeshin Quote Share this post Link to post Share on other sites
SaRa_Shkodrane 0 Report post Posted May 19, 2006 Ore cuna jam goce vete e ju tregoj une se cfare duhet te beni: NJe diamant ne gisht, nje shtepi vetem per ciftin buze detit, sherbetore, makina, para dhe.............dashuria nuk shuhet kurre!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
GenTo 0 Report post Posted May 19, 2006 QUOTE (SaRa_Shkodrane @ May 19 2006, 01:56 AM) Ore cuna jam goce vete e ju tregoj une se cfare duhet te beni: NJe diamant ne gisht, nje shtepi vetem per ciftin buze detit, sherbetore, makina, para dhe.............dashuria nuk shuhet kurre!!! ...... kadale naqe se mos po te del naj bule veshit prej venit .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted May 19, 2006 QUOTE (SaRa_Shkodrane @ May 19 2006, 12:56 AM) Ore cuna jam goce vete e ju tregoj une se cfare duhet te beni: NJe diamant ne gisht, nje shtepi vetem per ciftin buze detit, sherbetore, makina, para dhe.............dashuria nuk shuhet kurre!!! prej ketyne ktu une vec sherbetoret kisha me dasht....e me shkon buzeqeshja vesh me vesh.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasarb 0 Report post Posted May 19, 2006 E mor djema keni harruar punen me kryesore... Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted May 19, 2006 QUOTE (gasarb @ May 19 2006, 05:42 PM) E mor djema keni harruar punen me kryesore... Per po i bo ito te tjerat, ate qe po thu ti se e kan harru cunat, e sheh ne anderr ti pastaj ose me mire as ne anderr nuk te lejohet me e pa OK!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SaRa_Shkodrane 0 Report post Posted May 19, 2006 QUOTE (gento @ May 19 2006, 06:36 AM) ...... kadale naqe se mos po te del naj bule veshit prej venit .... Jam e kujdesshme une di se qa me zgjedh e po ju jap edhe juve do keshilla se si me e ba nje vajze me qesh. Nese ju e kuptoni hallall..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted May 19, 2006 QUOTE (SaRa_Shkodrane @ May 19 2006, 07:48 PM) Jam e kujdesshme une di se qa me zgjedh e po ju jap edhe juve do keshilla se si me e ba nje vajze me qesh. Nese ju e kuptoni hallall..... e ka kuptu e ka kuptu mos e ki merak ate pune e une ta them nga pervoja personale..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bera 0 Report post Posted May 30, 2006 Nje vajz per ta bere te qesh une pervete vetem ja qes guhen dhe ja ofroi nje karrambel dhe e lus qe ta merr. Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted May 30, 2006 QUOTE (bera @ May 30 2006, 01:28 AM) Nje vajz per ta bere te qesh une pervete vetem ja qes gjuhen dhe ja ofroi nje karrambel dhe e lus qe ta merr. hahahaha Po karrameli ca hyn? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rubikse_embel 0 Report post Posted November 10, 2006 *Thuaj asaj je shume e bukur... *Shtrengo doren e saj shpesh sikur edhe per nje sekond.. *Puthe ate ne balle... * Vendos zerin e saj si zile te coje nga gjumi... *Thuaj asaj qe e dashuron ne cdo kohe.... *Kur ajo eshte e nevrikosur perqafoje fort dhe thuaj sesa shume do te thote ajo per ty... *Thirre ate vogelushe ose jeta ime.. *Kendoj asaj, pa marr para sysh sa i tmerrshem eshte zery yt.. *Shkruaj asaj shkrime (ajo dashuron ato)... *Prezanto ate tek familja dhe shoket tuaj si e fejuara jote.... * Luaj me floket e saj.... *Ulu ne park dhe vetem fol me te.. *Tregoj asaj barxaleta, tregoj asaj sikur edhe barxaleta kot fare,vetem tregoj barxaleta.... *Lere ate qe ta zere gjumi ne kraharorin tend.. * Gdhend emrat tuaj ne trungun e nje peme... *Dhuroj asaj lule vetem sepse.... *Trajtoje ate ne mes te shokeve sic e trajton ate kur jeni vetem.. *Shikoje ate ne sy dhe buzeqesh *Vallezo me te lehte , edhe sikur mos te kete muzike fare... *Puth ate ne shi.. *Ne qofte se e dashuron tregoje asaj dhe mos e ler qe te ikin... *Tregoj asaj besimin tend,respektin dhe admirimin... etj etj etj....... Nqs keni te tjera mund ti shtoni edhe ju... ahhahah Ben kshu ben ti :P:P:P O yllo jan te rrall ato qe sillen kshu :( Qe te buzeqesh me mjafton shikimi i tij... Quote Share this post Link to post Share on other sites
klodian 0 Report post Posted January 14, 2007 me 1 barcalete me polic bahet kollaji me qesh :D Quote Share this post Link to post Share on other sites