Guest Report post Posted February 2, 2006 Ketu mund te shprehni imagjinaten tuaj se si i mendoni anetaret e aol.al, me ane te fotove edhe mundesisht e shoqeruar edhe me ndonje fraze .... ose koment... Quote Share this post Link to post Share on other sites
notis 0 Report post Posted February 2, 2006 Gonin ------> shume tipik El-che ------> Krisht na ruj Breshka ------> Nje njeri fantastik dhe shpirt te mire Gento ------> Djal i mire shok i mire por pak me tangarllek DMX -----> Rob ZOTI dhe djal Boss JACKASSS ------> jepi nje "GREEN SHIT" te jep shpirtin Eternita -----> Eshte krijesa me dashur ,shpirt mire dhe me nje fjale eshte JETA IME dhe nuk do ta nderroja me asgje ne kete bote! Do doja te jepja mendimin edhe per disa te tjere ketu ne forum por eshte e kote te flasesh per ta pasi do vine perball te vertetes dhe kjo gje do ju prish qetesine kshuqe me mire jo Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted February 2, 2006 QUOTE (notis @ Feb 2 2006, 08:48 PM) Eternita -----> Eshte krijesa me dashur ,shpirt mire dhe me nje fjale eshte JETA IME dhe nuk do ta nderroja me asgje ne kete bote! Avash se po rrezohesh nga karrigja El-che -> llafazan i lezetshem gento -> i paqendrueshem (pjesa e komshise eshte gjithmone me e mire) notis -> tipik i zones se tij thomas -> mundohet te jete i gjithanshem dhe eshte pak i nxituar Jackass -> ha, pi , rri Eternita -> realiste Breshka -> nje shi qe bie sdo tallagan me Dmx -> nuk eshte keq te jesh i pari (puna do djerse jo b**) Benitale -> lek nuk kam por, as qe me mbarohen Un -> imagjinoj portalin si msn te tjeret ne vazhdim ne ditet tjera sepse nuk kujtohen shume anetare tani ........ Quote Share this post Link to post Share on other sites