Simba 3 Report post Posted March 6, 2008 Vjen edhe fundi i milanit i cili mburrej e cirrej se europa ishte specialiteti i tyre tani atyre u ngelet vetem vendi i katert si objektiv.a mendoni se eshte pak kjo duke qene se jane akoma ne fuqi kampjon bote.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted March 6, 2008 hajt se e ka rradhen Interi :D Ndersa Roma luajti mire perkundrazi shume bukur. Dha spektakel Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ina_84 5 Report post Posted March 7, 2008 E dija qe sa here qe humb MILAN ai Antonikaj shpejt e shpejt fillon komentet''Si gjithmone''. Sa ters... <_< <_< ^_^ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Simba 3 Report post Posted March 7, 2008 E dija qe sa here qe humb MILAN ai Antonikaj shpejt e shpejt fillon komentet''Si gjithmone''. Sa ters... <_> Jam anti-milanist i flakte dhe interist me zemer por edhe skuadra si:juventusi dhe lazio nuk hyne ne preferencat e mia...megjithate kam shume familjare,miq dhe shoke te ngushte me milanin,juventusin dhe lazion keshtu qe mos ma merrni asgje per personale me askend eshte tjeshte "lufte sportive" .....GENTO pse nuk degjohesh.....!1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GenTo 0 Report post Posted March 7, 2008 Shoku Anton... me te thane te drejten s desha me tu pergjigje.. jo se s kisha ca me thane po desha me prite oren 22:30 te dates 11 mars. megjithate per sa i perket problemit te parashtruar nga ana jote do thoja qe une personalisht e prisa qe Milan te dilte nga ky kompeticion duke qene se ne 5 vitet e fundit ka arrite 3 here ne finale duke e fituar 2 here dhe pothuajse me te njejtit lojtare.Komplimente Arsenalit per lojen e shprehur dhe u uroj qe ta fitojne kete kupe. Duartrokitjet e publikut ne fund te ndeshjes tregoje me se miri se dime edhe te humbim pa hedh motorra nga terzo anello apo me ba kickBox ne fushe. LIFE GOES ON.... Quote Share this post Link to post Share on other sites