Ylli_20 0 Report post Posted July 6, 2005 he sa kafe pini ne dite dhe cfar kafje Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted July 6, 2005 1 del dhe tepron Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 6, 2005 2 ekspress nje ne mengjes e nje ne dreke mas buke Quote Share this post Link to post Share on other sites
notis 0 Report post Posted July 8, 2005 une pij 4-5 ne dite por keto kohet e funit kam fillu me i rrahu pak se kam shume nevra edhe me vret stomakun shume e 4 kafe! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pëllumb Syku 1 Report post Posted July 8, 2005 kafe?!.nga 1997 qe nuk pi me kafe sepse nje here e teprova. piva shume. aq sa me detyruan te qendroja ne shtrat tre dite. qe atehere kam allergji ndaj kafeines edhe ne cokollate. Quote Share this post Link to post Share on other sites
diellza 0 Report post Posted September 9, 2005 kaffe? Sa te mundem edhe ate turke. Te forta po spo kam cka me ba po me pihen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bana 0 Report post Posted September 10, 2005 une per vete nuk para pi kafe.por kur jam me shoqeri sikur me shijon shume.dhe muhabeti behet me i mire kur ke nje kafe dhe cigare ne dore. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Talexhiu 1 Report post Posted September 21, 2005 Un ne mengjes nje kafe ekspres dhe nje dopje raki rushi Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted January 21, 2006 Mund te pi 1 ose 2 kafe Kanadeze nga njehere edhe ekspres dhe rralle turke vetem kur dua me pa filxhanin.lol se urrej me pa filxhanin te gjitha jane rrena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted January 23, 2006 rrena asht gjysma e te vertetes.... une kur jam ne shpi (ne Shqiperi) pi mbas ditesh nje kafe turke me mamin e motren e zakonisht gjysmen e komshive....edhe kur dal naj kafe ekspres...kurse ktu nuk e di as se cfar shije ka kafja aq inat e kam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted January 24, 2006 QUOTE (breshka @ Jan 23 2006, 12:23 PM)rrena asht gjysma e te vertetes.... une kur jam ne shpi (ne Shqiperi) pi mbas ditesh nje kafe turke me mamin e motren e zakonisht gjysmen e komshive....edhe kur dal naj kafe ekspres... kurse ktu nuk e di as se cfar shije ka kafja aq inat e kam... Po cfare kafesh ka aty more BRESHKE? a jeton ne ITALY apo jam gabim? edhe aty ka ekspres bile ma te mire se ne SHQIPERI. apo pin wisky aty.lol a ju beson filxhanave ti breshka? le qe qejfe qejfe eshte kjo pune. mi ka pa marre i here ne ITALI nja 100 mije lireta. nje magjype. qe me pau doren demek. me tha me JEP lekun qe ke me te madh me xhep ta mbaj ne dore se ta jap perseri,se perndryshe nuk te tregon fati. dhe une ja dhashe dhe masi mbaroi i thashe te mi jepte. jo me tha sti jap ma se vete mi dhe. NA FALNI SE DOLA JASHTE TEME Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted January 24, 2006 Po nuk thashe se ktu kafja nuk asht e mire mar po thashe se ktu nuk me shijon... Per sa i perket filxhanave nuk ju besoj megjithse njoh njerz qe i shohin e shume qe ju besojne...po mu sma mush menjen gja se ka naj te vertete nje fund filxhani tan llom kafeje qe e tun e bahet si me ken harta e naj fshati te pukes.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chicca_x2004 0 Report post Posted February 3, 2006 asnje po kohet e fundit ngaqe kam provime e me vjen gjume thashe ta provoj me kafe po pa efekt se ia fus qe ia fus gjumit Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted February 9, 2006 QUOTE (chicca_x2004 @ Feb 3 2006, 07:49 PM) asnje po kohet e fundit ngaqe kam provime e me vjen gjume thashe ta provoj me kafe po pa efekt se ia fus qe ia fus gjumit e bukur kjo............ Edhe une nje here bana prove me pi kafe e nese netet e zakonshme rri normalisht deri ne 2-3 ate nate qe ne 11 isha ne gjume...nuk me duket shume funksionuse... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pëllumb Syku 1 Report post Posted February 9, 2006 nese kafeina nuk ben efekt qe t'ju mbaje zgjuar u garantoj se kokaina do e beje efektin. jo per pervoje por per pervojen e shume shokeve te mi qe u digjen qe ne rini. ka efekte poshteruese droga.(nga ?ka kam pare). Quote Share this post Link to post Share on other sites
GenTo 0 Report post Posted February 9, 2006 ........ une 3 kafe ne dite i kam rracion 1 ne oren 8 kur shkoj ne pune 1 ne oren 10 1 ne oren 3 masdite ....... Quote Share this post Link to post Share on other sites