Ina_84 5 Report post Posted October 2, 2007 Sipas jush nje person qe ka 2 lidhje njekohesisht konsiderohet nje person ''i zoti'' apo''i paqendrueshem''? Quote Share this post Link to post Share on other sites
GenTo 0 Report post Posted October 2, 2007 NO COMMENT B) B) B) B) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pëllumb Syku 1 Report post Posted October 3, 2007 I ZOTI Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted October 3, 2007 Me shume paqendrueshmeri se sa zotesi. E ashtuquajtura "zotesi" shpesh here mund te jete rastesi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GenTo 0 Report post Posted October 3, 2007 ok pyetja shtrohet me pase lidhe te dyfishte.... po sikur te jete e trefishte.. dmth 1 te dashur e 2 dashnore qe nuk dine asgje per njera tjetren dhe te trija mendojne se je vetem i asajt dhje kjo te vazhdoje per ma shume se 6 muaj :dance13fm0uv: :dance13fm0uv: :dance13fm0uv: :dance13fm0uv: Une personalisht e kam te veshtire te maj 1 :P:P:P lene ma me pase me ju dhane llogari 2 apo 3..... :tongue: :tongue: :tongue: Sdq do e quaja zotesi....hallall buka e kallamoqit atij burrit huj qe une e njof edhe mire biles :D:D:D:D:D Rregullat për t‘u ndjekur nga tradhtari i përsosur 1. Mos ndrysho Mos i modifiko zakonet dhe oraret, as gjendjen shpirtërore: ngjall dyshime dhe është e vështirë të jepen shpjegime 2. Vetëm një herë Më mirë ndonjë tradhti e rastësishme. Kështu nuk krijoni asnjë dyshim 3. Pagesat Mos përdorni kurrë kartën e kreditit: lë gjithnjë shenja të dukshme 4. Telefoni Përdorni skeda të ndryshme telefonike dhe kujtohuni t‘i zëvendësoni 5. Fshehtësi Mos i tregoni askujt për lidhjen jashtëmartesore 6. Në zyrë Shmangni marrëdhëniet me kolegët/koleget e punës 7. Celulari Fshini menjëherë nga celulari thirrjen e bërë apo të marrë 8. Bisedat Të keni gjithnjë në mendje argumente për të zhdukur çdo lloj hijeje dyshimi 9. Gabimet Lërini partneres përshtypjen se në anën tjetër të telefonin është dikush që ka ngatërruar numrin 10. Fantazi Bëni sikur jeni gjatë një bisede pune dhe mbylleni duke thënë se linja kishte ndërhyrje Lexo te plote : http://www.aol.al/idx/index.php?ind=revi...ew&iden=171 Quote Share this post Link to post Share on other sites
g°n 2 Report post Posted October 5, 2007 ai burri huj qe njeh ti noshta nuk ka lidhje serioze me asnje. Ina noshta i referohet kur je i lidhur seriozisht me nje dhe nga ana tjeter ke 1 rezerve :D ose 1 pako me rezerva. Sdq Ina ta specifikoje rastin kur behet fjale per lidhje kshu me kalu kohen apo per lidhje serioze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ina_84 5 Report post Posted October 6, 2007 Sipas jush nje person qe ka 2 lidhje njekohesisht konsiderohet nje person ''i zoti'' apo''i paqendrueshem''? Ke te drejte Goni, por une e kam hapur kete teme duke i marre parasysh te dyja mundesite si lidhje serioze ose si kalimtare.Pra te dyja. Shpresoj te me keni kuptuar.............. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeniT 0 Report post Posted October 6, 2007 I Paqendruar do te thoja aspak , do te thoja pak a shume i Zoti , qe mund te menaxhoje situaten. Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted October 23, 2007 ja baft zoti hallall vec ishalla nuk e marrin vesh.... :goditje: :goditje: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ina_84 5 Report post Posted October 23, 2007 ja baft zoti hallall vec ishalla nuk e marrin vesh.... :goditje: :goditje: Se perndryshe.... Quote Share this post Link to post Share on other sites