Ina_84 5 Report post Posted September 24, 2007 Si trendafil'' Dashuria shuhet ne heshtje si thahet trendafili ne etje tani kam nevoje x buzeqeshje qe me fale ti. Pa ty shume i ftohte eshte janari pa ty nuk me ngroh as zjarri ishe i pari qe zgjove ndjenjat pa kufi. I heshtur eshte momenti i heshtur je dhe ti e heshtur eshte biseda o me ne te 2. Tani gjerat kuptohen çdo te thuash kerkon shpjegim pse gjerta komplikohen pse çdo fillim ka nje mbarim. Shume e brishte eshte dashuria ndoshta shume e brishte jam une x ty po ku ndodhet lumturia qe une e kisha me ty. E kujtoj shpesh situaten atehere kur ish si trendafil trendafili tani vyshket vyshket pa jete. Perseritje refreni Shpresa le te vdese e fundit s'dua te te harroj dhe ne ujevaren e jetes e di diku do te takoj ndonese ne u deshem se per dashuri kurre nuk ishte vone tani e ngushelloj veten se dita-dites x ty po tretem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
breshka 3 Report post Posted October 24, 2007 ka text shume te bukur kjo.... Dikur e knoja... Quote Share this post Link to post Share on other sites