AAAA 0 Report post Posted September 16, 2007 Poezi Nga Nexho Shabani, meqe paska plase poezia po i knoj edhe une nja 1 ZOTERI ky poeti juaj homerik,ne zhargonin letrer quhet bejtegji! Por kame bindje,qe ju shtyne urretja,per HOMERIN SHQIPETARE AT.GJERGJ FISHTA! Kur po lezoja teme tuaj mu kujtua i MADHI HOMERIK SHQIPETARE AT.GJERGJ FISHTA! Ku thoshte : ........................................... Se nuk jane jo, mende prej firi! per me u rritun neper murriza! S'eshte be i dishem kushe pa hiri, nejteun,peshtetun tu njef miza! ............................................... Quote Share this post Link to post Share on other sites
GenTo 0 Report post Posted September 16, 2007 AAAA per te disaten here po te perseris dia gjana,koncepte dhe parime te funksionimit te FORUMIT. 1: Une si i pashkolle qe jam ato qe shkruan Nexho Shabani i quaj poezi humoristike qe shkodranet u thone edhe bejte. 2: Ne kete rast mjaftonte ti pergjigjeshe temes (duke shkrujt te njejten gja qe ke shkrujt ktu) e jo me hape 1 teme te re me repliku me mu. 3: Une nuk jam noj lexues i madh por kam lexu disa pjese te 'Lahutes Malcise' dhe 'Mrizi i Zanave' dhe se ka e nxjerr perfundimin qe une urrekam At Gjergj Fishten vetem ti e din. 4: Mos i personalizo temat,me duket se e njejta vrejtje te asht ba edhe te postimi http://www.aol.al/idx/forumi/index.php?s...entry6328. 5: Boll me Copy/paste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pëllumb Syku 1 Report post Posted September 17, 2007 ZOTERI ky poeti juaj homerik,ne zhargonin letrer quhet bejtegji! Por kame bindje,qe ju shtyne urretja,per HOMERIN SHQIPETARE AT.GJERGJ FISHTA! Kur po lezoja teme tuaj mu kujtua i MADHI HOMERIK SHQIPETARE AT.GJERGJ FISHTA! perkthim i tekstit te shkruar nga z. AAAA ne shqip: Zoteri ky poeti juaj homerik, ne zhargonin letrar, quhet bejtexhi! Por kam bindjen qe; ju shtyn urrejtja per Homerin shqipetar at Gjergj Fishta. Kur po lexoja temen tuaj mu kujtua i madhi shkrimtar Homerik at Gjergj Fishta. (nuk mendoni se ka pak si teper gabime ortografike kjo permbajtje shprehishe, te varfra qe ne zanafille?!) P.s me falni nese kam harruar ndonje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AAAA 0 Report post Posted September 17, 2007 (edited) JASHTE TEME Edited September 18, 2007 by G3NTO Quote Share this post Link to post Share on other sites